05.12.2020

Antonio Tkalec ima novi singl „Ovo nije vrijeme predaje“

Poznati varaždinski kantautor i profesionalni glazbenik sa statusom Samostalnog umjetnika – Antonio Tkalec ima novi  singl „Ovo nije vrijeme predaje“.

Riječ je o jako posebnoj i izrazito „moćnoj“ pjesmi (kako tekstualno tako i glazbeno) koju je Antonio napisao i skladao kao svojevrsnu himnu ohrabrenja svima nama u ovom nemilom vremenu u kojem smo se našli!

„Ovo nije vrijeme predaje“ je rečenica koja nam je svima potrebna! Ona nas potiče da se ohrabrimo, da ne gubimo nadu i motivaciju te vjeru u bolje sutra koje sigurno dolazi!

Svatko od nas je u životu prošao i puno gore stvari od ove situacije koja je snašla čitav svijet, zato ne trebamo očajavati nego raditi na tome da iz svega ovoga izađemo živi i zdravi tjelesno i duhovno!

Nije sve tako crno; imamo jedni druge, imamo obitelji, svoje bližnje, imamo prijatelje i druge drage osobe koje su nam u životu veliki blagoslov samim time što postoje i što znamo da su uvijek uz nas bez obzira na sve!

Možda ne možemo biti fizički s njima ali smo povezani duhovno i – na kraju krajeva – svim dostupnim tehnologijama.

Zato je ova pjesma podsjetnik svima nama da trebamo biti strpljivi, skupiti snagu za izdržati ovu oluju i ne se predati!

 

Pjesma je stvarana punih mjesec dana u četiri studija, a u snimanjima su sudjelovali vrhunski i nagrađivani studijski glazbenici s kojima Antonio trenutno radi i na petom studijskom albumu: Nebojša Buhin (gitare), Ivan Mikulić (klavijature i produkcija), Marijo Bilić (bass), Nikola Mikulić (bubnjevi), Agneza Levanić i Anita Nježić (prateći vokali). Snimljen je i video spot koji je jednako poseban kao i sama pjesma.

Prije nego smo započeli snimanje pjesme u studiju, dobio sam ideju da to moramo snimiti na licu mjesta. Tako da su moji glazbenici i ja snimati tijekom rada na pjesmi i iz tih snimki smo napravili jedan poseban video spot u kojem ima i nekih kadrova iznenađenja koji će zasigurno obradovati gledatelje i slušatelje…..izjavio je Antonio.

 

Pjesma „Ovo nije vrijeme predaje“ službeno je objavljena u četvrtak, 03.prosinca 2020. a pjesmu i spot možete čuti i vidjeti na Antonievom službenom You Tube kanalu Antonio’s Music, kao i na društvenim mrežama.

LINK PJESME NA YOU TUBE-U

https://www.youtube.com/watch?v=zNnaOIyHXtg

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh