25.06.2021

ROCK&OFF TOUR KREĆE VEČERAS!

U ĐAKOVU NAS ČEKAJU JE VEUX & OGENJ!

Rock&OFF Tour 2021 kreće večeras, 25. lipnja u 21 sat koncertom u King Rock Caffe-u u Đakovu! Prvu Rock&OFF turneju otvaraju JE VEUX & OGENJ!

Svi dosadašnji dobitnici i nominirani u kategoriji Veliki prasak godine, a koji su bili u mogućnosti ukrcati se na našu turneju, čekaju nas u 6 hrvatskih gradova – J.R. August, Je Veux, Ogenj, The Siids, BluVinil i Aklea Neon!

Nakon večerašnjeg koncerta u Đakovu, Rock&OFF Tour stiže odmah sutra u Kutinu (Baraka) gdje nas čekaju Je Veux i The Siids!

Svi koncerti će početi između 20 i 21 sat te biti održani po aktualnim epidemiološkim smjernicama. Cijena ulaznice za svaki koncert iznosit će maksimalno 30 kuna, pri čemu prihod ide klubovima koji ugošćuju Rock&OFF izvođače.

Nakon vikenda otvorenja, Rock&OFF Tour nastavlja se već idući vikend koncertima u Jelsi i Kninu. 02. srpnja J.R. August i BluVinil stižu u Ljetno kino u Jelsi, a 03. srpnja J.R. August i Aklea Neon sviraju u Klubu A3 u Kninu!

Treće izdanje nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&OFF održano je 4. veljače ove godine u zagrebačkoj Tvornici kulture. Nagrada Rock&OFF ove je godine dodijeljena u krugu nominiranih glazbenika, nažalost bez publike. Na pozornici zagrebačke Tvornice zasvirali su Alejuandro Buendija, Boris Štok, Je Veux, Mark Mrakovčić, Nika Turković, One Possible Option i Zvjezdan Ružić. Irena Žilić i BluVinil također su se predstavili svirkom, s drugih zagrebačkih lokacija i predivnim snimkama drona dočarali svoju glazbu. U vremenu kada su koncerti uživo bili pojam koji je svima zbog pandemije koronavirusa neostvarena želja, organizatori nagrade Rock&OFF su svirke uživo doveli u domove brojne publike. A sada donose Rock&OFF glazbu u njihove gradove.

 

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, glavni sponzor Rock&OFF-a Iskon, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez.

Vidimo se večeras u Đakovu!

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh