25.11.2022

Dini Rizvić nagrada Hollywooda

Kantautorica, skladateljica, aranžerka, multiinstrumentalistica i producentica Dina Rizvić osvojila je prestižnu nagradu Hollywood Music in Media Awards u kategoriji Novi skladatelji/Skladatelji u usponu s pjesmom “Imaginarium”.

Hollywood Music in Media Awards (HMMA) prva je organizacija koja dodjeljuje nagrade za originalnu glazbu u audiovizualnim medijima iz cijelog svijeta. Nominacije HMMA-e nerijetko su prethodile Zlatnim globusima, Oscarima i Emmyjima, nagradama koje se dodjeljuju i mjesecima kasnije. Glavni događaj HMMA uključuje glazbene nastupe, slavne voditelje, odavanje počasti znamenitim ličnostima glazbene industrije i – najvažnije – nagrade za skladatelje, tekstopisce i umjetnike.

Vijest o nominaciji s čak dvije autorske skladbe objavili smo u listopadu, a Dina je ispunila očekivanja i vratila se iz Hollywooda s prvom nagradom u rukama. Na listama pobjednika i nominiranih iz prethodnih godina nalaze se velika imena kao što su Billie Eilish, Hans Zimmer, Jennifer Hudson, John Legend, Elton John i mnogi drugi poznati glazbenici. Stoga ovoj uspješnoj i svestranoj mladoj umjetnici želimo sličan karijerni uzlet i čestitamo na velikom inozemnom priznanju.

 

Foto: Jan Serdar/Vid Begić

Contact

Tel: +385 1 4872 370
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh