31.01.2024

Vrhunska atmosfera, odličan party i najbolji live DJ setovi čekaju publiku ove subote u Tvornici Kulture – pogledajte tko sve nastupa na dodjeli nagrada ELECTOR!

Već treću godinu zaredom će se na centralnoj dodjeli nezavisne glazbene novinarske nagrade ELECTOR, 3. veljače od 20:30 sati, okupiti samo najkvalitetnija lica hrvatske elektroničke scene.

Publika će ove subote u Tvornici uživati u setovima nominiranih koji će stati za DJ pult: Andrea Ljekaj x Je Veux, Tom Bug i Grooveline, PEZNT, Jan Kinčl, Sven Nalis, Sun U, Klaada, Petar Dundov, Korak te Ivna Ji. Na after-partyju sve okupljene čeka posebna poslastica jer će puštati dobro poznati DJ, Felver.

Tijekom programa dodjele saznat ćemo tko je od ovogodišnjih nominiranih najzaslužniji za doprinose klupskoj kulturi i elektroničkoj sceni za 2023. godinu. Dodjelu nagrada vodit će sjajna Ida Prester, a nagrade ELECTOR će dobitnicima prezentirati neka od poznatijih imena domaće elektroničke scene.

Organizatori nagrade su se potrudili da vrhunska produkcija, sjajni DJ setovi i live actovi okupe kremu ove brzorastuće scene, a ako je suditi prema prethodne dvije vrlo atraktivne dodjele ELECTOR nagrade, ovo bi moglo biti najbolje izdanje do sada.

Hrvatska elektronička glazbena scena iz godine u godinu bilježi sve veći broj izdanja te uspjehe na regionalnoj, ali i svjetskoj glazbenoj sceni. Zato vas pozivamo da podržite scenu i popratite treće izdanja dodjela nagrade ELECTOR putem livestreama na brojnim domaćim portalima i putem Facebook stranice nagrade Elector te ELECTOR weba.

Vrata Tvornice otvaraju se u 19:30. a predprijenos možete pratiti od 20:30.

Nominirane je izabrao veliki žiri sastavljen isključivo od novinara koji prate elektroničku glazbu koji su odlučivali o tome tko je obilježio taj žanr u 2023. godini. Osim žirija, posao je imala i publika koja je do jučer svojim glasovima putem weba glasala o prestižnoj statui za najboljeg DJ-a u prošloj godini. U bubnju se ovoga puta našlo čak 14 imena: Aldo Morro, Andrea Ljekaj, DJ Jock, DJ Ogi, Felver, Filip Motovunski, Ilija Rudman, Insolate, Jan Kinčl, Matroda, Mimi, Petar Dundov, PEZNT. Tko je skupio najviše glasova publike doznajemo ove subote!

Tri najsretnija glasača osvojit će vrijedne nagrade: gramofon DENON DP-29F, slušalice Audio Technica ATH-M20x i dvije ulaznice za ovogodišnji SHIP Festival & Music Conference. Glasovati se moglo jednom putem mail adrese.

ELECTOR je nagrada za najbolja domaća glazbena ostvarenja po izboru više od 30 novinara/glasača iz najvažnijih domaćih medija koji redovito prate elektroničku glazbenu scenu.

Kompletan popis nominiranih možete provjeriti OVDJE.

Nagradu ELECTOR pokrenuli su DJ sekcija Hrvatske glazbene unije i Hrvatsko Društvo Skladatelja, koproducent je Tvornica Kulture, organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez, a sponzor Iskon.

Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici https://nagradaelector.hr/ ili na Facebook stranici nagrade ELECTOR.

Contact

Tel: +385 1 4872 370
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh