11.10.2017

Unisonova glazbena emisija PopRock.hr slavi 100. izdanje na Hrvatskoj radioteleviziji

pr2

Na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) u petak, 13. listopada u 19.30 sati bit će prikazano stoto izdanje glazbene emisije PopRock.hr. U proteklim izdanjima mladi voditeljski par, Nina Slišković i Ermin Preljević donosili su razgovore s mnogobrojnim autorima i izvođačima hrvatske glazbe s informacijama o koncertima, novim izdanjima te mnogim drugim novostima u životu naših glazbenika, a emisije su obilovale i glazbenim spotovima.

Emisija PopRock.hr je projekt Unisona – Hrvatskog glazbenog saveza, a nastala je s ciljem promicanja hrvatske glazbe te njenih autora i izvođača. Uz podršku Hrvatske radiotelevizije ovaj glazbeni projekt potiče predstavljanje i prisutnost domaće glazbe na državnoj razini te promiče stvaralaštvo i aktivnosti hrvatskih glazbenika. Sjajna je to prilika za  sve mlade, ali i afirmirane autore i izvođače da se predstave široj javnosti u odličnom televizijskom terminu.

Urednici emisije su Ivana Martinac, Gabriel Janković, Filip Trezner, Tadija Tadić i Davor Drezga. Producent je Filip Trezner, a izvršni producent Gabriel Janković. Snimatelji su Pavle Kocanjer, Marko Mikšić, Kristijan Protulipac, Marko Kekić i Tadija Tadić, koji je ujedno i montažer. Autor glazbe uvodne špice je Dino Dvornik, aranžmana Nikša Bratoš, a špice i vizualnog identiteta Goran Kurjak. Fotograf je Demjan Rožman. Realizira Izvan fokusa, u proizvodnji Unisona – Hrvatskog glazbenog saveza. Urednica s HRT-a je Melanija Pović Jagarinec, a privremena rukovoditeljica Odjela glazbeni sadržaji Elizabeth Homsi.

Glazbenu emisiju PopRock.hr možete pratiti svakoga radnog dana na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) s početkom u 19.30 te na mobitelima, računalima i tabletima s pomoću multimedijske usluge HRTi. Emisija je dostupna i putem Facebooka, YouTubea i profila PopRock.hr na Instagramu.

Sve ostale informacije i novosti o emisiji PopRock.hr možete pratiti i online:

Facebook
www.facebook.com/poprock.hr
Instagram
www.instagram.com/poprock.hr
YouTube
goo.gl/p0FFKo

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh