23.05.2017

Otvoren natječaj za 15. Međimurski festival „Ljubo Kuntarić“

Poštovani autori, pjevači, pozivamo Vas na 15. Međimurski festival „Ljubo Kuntarić“ koji se i ove godine održava uz supokroviteljstvo Hrvatskog društva skladatelja. Svi koji imaju želju sudjelovati na Festivalu, obavezni su izvršiti prijavu skladbe elektronskim putem najkasnije do: 10. rujna 2017. godine na e-mail organizatora Festivala:
info@mef-hr.com

Svaki sudionik natječaja, mora ispuniti sljedeće uvjete:

Slanjem skladbe na natječaj autori jamče da su iste nastale unatrag 6 mj. i da su isključivi nositelji autorskih prava. U slučaju bilo kakvih sudskih sporova po ovom pitanju, svu odgovornost i štetu snosi autor. Autori nemaju pravo naknadnog povlačenja odabranih skladbi. Autori odabranih skladbi obvezuju se u roku od 15 dana od dana objavljivanja rezultata natječaja potpisati s organizatorom nakladnički ugovor, ukoliko to ne naprave, organizator će diskvalificirati prijavljene skladbe.
Autori šalju kvalitetnu snimku sa sinkroniziranim vokalom i matricu bez vokala, dva primjerka teksta s potpisom autora i notni zapis.
Autori izabranih skladbi u cijelosti prihvaćaju uvijete ovog natječaja i prenose na organizatora pravo da se skladba:

* javno izvede
* snimi na nosačima zvuka i slike
* prenosi putem radija i televizije
POSEBNA NAPOMENA: Prednost pri odabiru dobiti će one skladbe, koje će koristiti elemente međimurskog melosa. Odabrani izvođači na festivalskoj večeri pjevaju uživo uz pratnju festivalskog orkestra.

ORGANIZACIJSKI ODBOR

MEĐIMURSKI FESTIVAL „FRANJO KUNTARIĆ“

 

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh