12.09.2018

Novosti s glazbene scene u novom TV formatu: “Premijera”

premijera

Unison – Hrvatski glazbeni savez u petak, 14. rujna predstavit će novi projekt namijenjen popularizaciji hrvatske glazbe. Riječ je o kratkom TV formatu “Premijera” u sklopu kojeg će se na tjednoj bazi na lokalnim, javnim i privatnim TV postajama diljem Lijepe naše moći premijerno emitirati novi video uradci hrvatskih glazbenika. Pomoću ovog formata, nakon unošenja glazbenog sadržaja, novi videospotovi će kanalima distribucije biti direktno predstavljeni svim domaćim TV postajama koje će imati mogućnost da ih, po vlastitom nahođenju, emitiraju u sklopu svog televizijskog programa.

Cilj ovog atraktivnog TV formata je dodatna promocija hrvatskih autora, glazbenika, izvođača, producenata i redatelja, odnosno glazbe u cijelosti te omogućavanje efikasnije dostupnosti hrvatske glazbe televizijskim medijima, pa time i široj javnosti.

Emisija ima jednostavan, suvremen koncept, a sastoji se od pozdrava glazbenika, videospota te uvodne i odjavne špice. S obzirom na to da je riječ o premijernom prikazivanju videospotova i promociji novih glazbenih izdanja, upravo je dostupnost glazbenicima i glazbenim promotorima ono je što je osnovno obilježje ovakvog formata.

Novi format je besplatan za glazbenike, ali i za televizijske medije.

 

UPUTE ZA DOSTAVU SADRŽAJA ZA GLAZBENIKE:

Svi glazbenici mogu dostaviti svoje sadržaje na sljedeći e-mail: premijera@unison.hr

U mailu je potrebno dostaviti:

  1. Ime izvođača i pjesme te svih autora pjesme
  2. Link na najavu u video formatu mp4, mpeg ili avi (snimljenu kamerom ili mobitelom – u vodoravnom položaju u trajanju do jedne minute u kojem će se predstaviti sama pjesma, spot i izvođač)

3. Link na YouTube spota ili link za preuzimanje spota

 

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh