11.10.2023

Muzički biennale Zagreb traži izvršnog direktora/direktoricu i producenta/producenticu!

Muzički biennale Zagreb, festival suvremene glazbe, traži nove suradnike za organizaciju i produkciju 33. festivalskog izdanja 2025. godine: izvršnog direktora/direktoricu i producenta/producenticu.

Ako volite nove izazove, spremni ste proširivati znanja i vještine, dobro se snalazite u užurbanom festivalskom životu, a pritom ste komunikativni, organizirani, volite timski rad te imate iskustva u kreativnoj i kulturnoj industriji, pošaljite nam svoju prijavu i postanite ključan dio MBZ tima!

Muzički biennale Zagreb je međunarodni festival suvremene glazbe koji se održava svake druge godine u travnju i tijekom svog trajanja (najčešće tijekom osam dana) na brojnim gradskim lokacijama prezentira bogat program (nekoliko produkcija dnevno) različitih formata i oblika, od simfonijskih orkestara i komornih ansambala, eksperimentalnog glazbenog teatra, suvremenog plesa, jazza, elektronike pa sve do alternativne glazbene scene. Muzički biennale Zagreb vezan je i uz druge umjetnosti i srodne discipline, a upravo je to razlog zbog kojeg je zauzeo izniman i dobro profiliran prostor na hrvatskoj i regionalnoj kulturnoj sceni.

Umjetnički ravnatelji 33. MBZ-a su skladatelji Tomislav Oliver, Ivan Josip Skender i Davor Branimir Vincze.

Prošlogodišnji program dostupan je na linku: https://www.mbz.hr/hr/program

33. Muzički biennale Zagreb održat će se od 5. do 12. travnja 2025.

Rok prijave za obje pozicije: 3. studenoga 2023.

S užim izborom kandidata/kandidatkinja održat će se intervju te će se nakon toga odabranima ponuditi angažman.

Za prijavu je potrebno poslati CV s popisom dosadašnjeg iskustva na sličnim poslovima, motivacijsko pismo te barem jednu preporuku poslodavca ili suradnika na e-mail adresu: mbz@hds.hr

Detaljne informacije o angažmanima pronađite OVDJE.

 

 

Contact

Tel: +385 1 4872 370
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh