30.09.2015

Karlovačko RockOff predstavlja… Rezerve

Jučer smo na našim stranicama predstavili Antu Casha, a danas su na redu Rezerve koje gledamo u petak, 2. listopada, na Karlovačko RockOffu u zagrebačkom klubu Katran, zajedno s već spomenutim Cashom, Grettom, Lucasom i Jam Ritualom

„Naš novi samac zove se ”Daj poljubac”. Pjesma je nastala tako da je Šime bija na bazenu i smislija je po teksta jer je bija zaljubljen. Otišli smo u Tučepi i smislili je do kraja, tribalo nan je tri dana“, objašnjava Tomo Miladinović koji o inspiraciji za pjesmu ima zanimljiv odgovor: „Ima jedan lik na Braču koji prodaje inspiraciju. Znamo ga priko Spajića“.

Što se tiče očekivanja od RockOffa, tu nema dileme: „Mi očekujemo pobjedu na festivalu. U slučaju da ne pobjedimo, smatrat ćemo ovaj festival namještenim!“. Sličan je odgovor i na pitanje što se može napraviti za još bolji plasman mladih bendova: „To nije naša stvar, mi znamo šta ćemo“.

Objasniti zvuk Rezervi nekom strancu ili strankinji uopće ne bi bio problem: „Naoružani strpljenjem i razumijevanjem, dane bi provodili s njom dok ne shvati…“, zaključio je Miladinović.

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh