15.09.2015

Karlovačko RockOff predstavlja… NoA

Nakon uspješnog prošlotjednog otvaranja Karlovačko RockOff festivala u zagreabčkom klubu Katran, ovog petka, 18. rujna, na redu je nova runda Karlovačko RockOff finalista: BarbariLudwigManntra i NoA!

Za početak predstavljanja, popričali smo s Elvisom Sršenom (NoA)…

Na Karlovačko RockOff festivalu predstavljaš se singlom “Sve što želim”. Koja je priča iza pjesme?

Pjesma je nastala nakon što sam se preselio u Split, moj drugi dom. To mi je osobno najdraža i najkompletnija pjesma do sad, proizvod je kratke, ali slatke nemoguće ljubavne priče…

Što planiraš za svoj nastup u Katranu?

Na festivalu nastupam sa obnovljenim i pojačanim bendom, pridružit će nam se tri članice gospel zbora Mihovil: Jules,Lucy i Antea, saksofonist Željko Barač, a tu su i novi članovi, gitarist Damir Rakić i basist Luka Brodarić.
Od festivala očekujem dobre vibracije, kvalitetnu publiku i širenje horizonta. Kao i svi, nadam se plasmanu i nastupu u finalu, a o nagradama nisam ni razmišljao. Naravno, bilo bi lijepo osvojiti nešto, ali glazba i svirka ispred svega.

Kakav je tvoj pogled na aktualno stanje hrvatske glazbe?

Javnost sluša ono što im se opet i opet i opet iznova servira, sustavna lobotomija. Sve je naopako već duže vremena. Ni sam ne znam otkud mi tolika volja i entuzijazam za raditi ovo što radim, ali ne brinite, imam je za tri života!

Što savjetuješ publici uoči svog nastupa?

Budite neopterećeni, otvorena srca i pripremite se na ples. Čak i na moje lagane pjesme se može fino plesti. Ritam je glavna snaga FunkBlastersa i mene.

Više na službenoj Facebook stranici.

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh