08.09.2015

Karlovačko RockOff predstavlja… Darkvud

Nakon prošlogodišnjih pobjednika, grupe M.O.R.T., iz Sinja dolazi još jedan bend koji će obilježiti ovogodišnje izdanje Karlovačko RockOff festivala – Darkvud! Oni će, zajedno s Radio Aktivom i Hunting dogs, nastupiti već u petak, 11. rujna, na otvaranju festivala u zagrebačkom klubu Katran…

Kako zvuči Darkvud?

Kao švicarski sir. Više rupa jednako manje sira, ali kil’ je opet kil’. Pojma nemam kako bi opisali, jednostavno se mora poslušati. Ne volimo previše pridjeva (punk – rock – metal – pop – psiho – prmb – štatigajaznan…) zato i jesmo svu tu kašu koju sviramo nazvali wood.

Na Karlovačko RockOffu zasvirat ćete “Moj bubanj”…?

Singl ‘Moj bubanj’ jedna je veoma duboka pjesma koja priča kako na svijetu stvari nisu baš lake i kako smo u deficitu sa prelom već godinama, a nikoga kao da nije briga. Pjesma je nastala na probi kao slučajan produkt “džemanja” pa se kasnije doradila u gotovu stvar. Inspiracija za tu pjesmu bila nam je eustahijeva truba.

Što očekujete od svirke na RockOffu?

Od svirke na RockOffu očekujemo dobre rekcije publike, druženje i upoznavanje sa ostalim izvođačima te dobar provod. Od samog festivala očekujemo da bude barem upola dobar kao promocija istoga.
Očekujemo i više festivala sličnijih RockOffu gdje se mladi bendovi mogu medijski eksponirati i pokazati što umiju. I da, trebali bi malo i sami bendovi poraditi na tome, a ne očekivati sve na srebrnom pladnju.

Više od Darkvudu pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh