29.09.2015

Karlovačko RockOff predstavlja… Ante Cash

Ovog petka, 2. listopada, pred nama je posljednja večer Karlovačko RockOffa pred veliko finale koje je na rasporedu 9. listopada. Niz rokanja i offanja nastavljaju Rezerve, Jam Ritual, Lucas, Gretta i Ante Cash čiju ćemo izvedbu hit singla „Vakula“ čuti uživo u zagrebačkom Katranu.

Otkud naš poznati meteorolog u pjesmi na Karlovačko RockOff festivalu?

Dakle, na RockOff sam se prijavio s pjesmom u kojoj je Zoran Vakula glavni lik, napisao sam taj optimističan tekst, a Natko Smoljan mi je poslao hrpu friških beatova. Zapeo sam na ovome i refren je sjeo sam od sebe, tijekom misli da je Zoran Vakula netko tko obećava bolje sutra.

Kako ti se čini dosadašnji tijek festivala?

Festival je već do sada donio dosta, u vidu nekakvih medijskih objava, a nadam se da će svirka koja slijedi u Katranu proći dobro i odvesti mene i bend u finale! Karlovačko RockOff treba postati, odnosno ostati tradicija. Na bendovima je da prežive sušne početke kako bi se izgradili, a neki ovakav festival je odlična prilika za pokazati se.

Kako opisati stvaralaštvo Ante Casha u jednoj rečenici?

Presjek događaja u prosječnoj seoskoj kafani u kojoj se sjedi po 4 sata i ruga svemu što se desi ili prođe, odrepano preko beata s harmonikom.

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh