11.01.2024

Javni poziv za 20. Međimurski festival “Ljubo Kuntarić”!

Poštovani autori, pjevači, pozivamo Vas na 22. Međimurski festival „Ljubo Kuntarić“. Svi koji imaju želju sudjelovati na Festivalu, obavezni su izvršiti prijavu skladbe elektronskim putem najkasnije do 15. ožujka 2024. godine na e-mail organizatora Festivala: medjimurskifestival@gmail.com

Svaki sudionik natječaja, mora ispuniti sljedeće uvjete:

Slanjem skladbe ili više njih na natječaj, autori jamče da su iste nastale unatrag 6 mj. i da su isključivi nositelji autorskih prava. U slučaju bilo kakvih sudskih sporova po ovom pitanju, svu odgovornost i štetu snosi autor. Autori nemaju pravo naknadnog povlačenja odabranih skladbi. Autori odabranih skladbi obvezuju se u roku od 15 dana od dana objavljivanja rezultata natječaja potpisati s organizatorom nakladnički ugovor, ukoliko to ne naprave, organizator će diskvalificirati prijavljene skladbe.

Autori šalju kvalitetnu snimku sa sinkroniziranim vokalom i matricu bez vokala, dva primjerka teksta s potpisom autora i notni zapis.

Autori izabranih skladbi u cijelosti prihvaćaju uvjete ovog natječaja i prenose na organizatora pravo da se skladba:

* javno izvede
* snimi na nosačima zvuka i slike
* prenosi putem radija i televizije

POSEBNA NAPOMENA: Prednost u odbiru skladbi dobit će one u kojima će koristiti elemente međimurskog melosa i kajkavskog narječja. Odabrani izvođači na festivalskoj večeri pjevaju uživo uz pratnju festivalskog orkestra.

ORGANIZACIJSKI ODBOR
MEĐIMURSKI FESTIVAL „LJUBO KUNTARIĆ“

 

Contact

Tel: +385 1 4872 370
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh