27.05.2019

Otvoren natječaj za 17.Međimurski festival „Ljubo Kuntarić”

Poštovani autori, pjevači, pozivamo Vas na 17. Međimurski festival „Ljubo Kuntarić“ koji se i ove godine održava uz supokroviteljstvo Hrvatskog društva skladatelja. Svi koji imaju želju sudjelovati na Festivalu, obavezni su izvršiti prijavu skladbe elektronskim putem najkasnije do: 16. rujna 2019. godine na e-mail organizatora Festivala: info@mef-hr.com

Svaki sudionik natječaja, mora ispuniti sljedeće uvjete:
slanjem skladbe na natječaj autori jamče da su iste nastale unatrag 6 mj. i da su isključivi nositelji autorskih prava. U slučaju bilo kakvih sudskih sporova po ovom pitanju, svu odgovornost i štetu snosi autor. Autori nemaju pravo naknadnog povlačenja odabranih skladbi. Autori odabranih skladbi obvezuju se u roku od 15 dana od dana objavljivanja rezultata natječaja potpisati s organizatorom nakladnički ugovor, ukoliko to ne naprave, organizator će diskvalificirati prijavljene skladbe.

Autori šalju kvalitetnu snimku sa sinkroniziranim vokalom i matricu bez vokala, dva primjerka teksta s potpisom autora i notni zapis.

Autori izabranih skladbi u cijelosti prihvaćaju uvjete ovog natječaja i prenose na organizatora pravo da se skladba:

* javno izvede
* snimi na nosačima zvuka i slike
* prenosi putem radija i televizije

POSEBNA NAPOMENA: U obzir dolaze samo one skladbe, koje će koristiti elemente međimurskog melosa i kajkavskog narječja. Odabrani izvođači na festivalskoj večeri pjevaju uživo uz pratnju festivalskog orkestra.

ORGANIZACIJSKI ODBOR
MEĐIMURSKI FESTIVAL „FRANJO KUNTARIĆ“
Umjetnički direktor
Mirko Švenda Žiga v.r.

 

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh