05.09.2017

HDS ZAMP partner akcije za sigurnost djece u prometu

phpThumb_generated_thumbnailjpg

Stručna služba ZAMP Hrvatskog društva skladatelja i ove je godine partner edukativno-preventivne akcije Ministarstva unutarnjih poslova “Poštujte naše znakove” s ciljem zaštite djece u prvim danima njihovog samostalnog sudjelovanja u prometu.

Akcija će započeti javnom tribinom u četvrtak, 7. rujna, s početkom u 11 sati, u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta. Na tribini će sudjelovati pravobraniteljica za djecu, znanstvenici i stručnjaci koji se bave sigurnošću u cestovnom prometu, policijski službenici za prevenciju i prevenciju u cestovnom prometu, predstavnici nadležnih ministarstva, agencija i gradskih institucija, predstavnici medija te učenici i studenti.

U petak, 8. rujna, u 11 sati na otvorenom prostoru ispred HNK Zagreb, bit će upriličen edukativno-preventivni program akcije “Poštujte naše znakove”. Tom prilikom, uz radionice i edukativni poligon, bit će izvedeno i edukativno glazbeno-scensko djelo u kojem sudjeluju članovi Drame i Baleta Hrvatskog narodnog kazališta iz Zagreba, glumci Kazališta Tvornica Lutaka, Dječji pjevački zbor Osnovne škole Izidora Kršnjavoga, Croatia Film i Zagrebačke mažoretkinje.

Pridružite nam se i POŠTUJTE NAŠE ZNAKOVE!

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh