23.10.2018

Glazbena nagrada Rock&Off: Poziv na konferenciju za medije

rock

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na tiskovnu konferenciju koja će se održati u Tvornici kulture u četvrtak 25. listopada s početkom u 11 sati na kojoj će se predstaviti nova godišnja hrvatska glazbena novinarska nagrada “Rock&Off”.

Rock&Off je godišnja hrvatska glazbena novinarska nagrada po izboru stručnog glasačkog tijela, sastavljenog isključivo od novinara raznih hrvatskih medija koji redovito prate i poznaju domaću aktualnu i suvremenu alternativnu, rock, hip-hop i elektronsku scenu.

Ova nagrada je proizašla iz glazbenog festivala RockOff koji je u četiri godine svog postojanja profilirao preko 70-ak bendova i izvođača koji su osim nagrada – snimanja albuma, singleova i videospotova – uspjeli zadobiti i jaču medijsku pozornost; od emitiranja na radijskim programima, preko gostovanja u televizijskim emisijama, do prisutnosti u tiskanim i elektronskim medijima.

Organizator nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja (HDS), a izvršnu produkciju će odraditi partnerski Unison – Hrvatski glazbeni savez i KD Tvornica kulture.

Na konferenciji će biti predstavljeno više informacija o samom procesu nagrade, glasanju te svim ostalim važnim detaljima.

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh