16.03.2020

Dopis članovima Društva vezano za COVID-19

Poštovani članovi HDS-a,

Drage kolegice i kolege!

Sukladno uputama nadležnih tijela,  Hrvatsko društvo skladatelja idućih će tjedana prilagoditi svoje poslovanje kako bi se mogućnost proširenja virusa Covid-19 među njegovim djelatnicima, članovima i strankama svela na minimum.

Kao što ste već informirani, svi planirani koncerti, festivali, tribine i ostale javne aktivnosti Društva otkazane su do kraja ožujka.

Molimo vas članove da do daljnjega NE DOLAZITE u urede HDS-Matice, Muzičkih materijala, ZAMPa i Cantusa d.o.o.. U slučaju potrebe, kontaktirajte nas isključivo putem elektroničke pošte.

Bez obzira na ograničenja, nastojat ćemo poslovne procese obavljati u okviru danih mogućnosti. Dio zaposlenika radit će od kuće dok će se sastanci i ostali poslovi koji zahtijevaju zajednički boravak više osoba svesti na minimum.

Tijekom prošlog tjedna održane su sjednice Nadzornog odbora i Skupštine predstavnika. Iduće sjednice bit će održane prema rasporedu, ili kad to prilike dopuste.

Iako povod nije lijep ni dobar, ipak bih poželio svima da, ako već moramo boraviti u vlastitim domovima, ne zaboravimo što nam je poziv: koristimo svoju kreativnost i znanje pa tijekom idućih tjedana stvorimo nova djela hrvatske glazbe ili o njoj. Ako nam je nedostajalo vremena i koncentracije za to, ovo teško vrijeme kušnje možemo pretvoriti u dobru priliku.

 

 

Srdačan pozdrav svima, uz želje za zdravljem i strpljenjem!

Antun Tomislav Šaban,

Glavni tajnik

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh