30.08.2023

Dina Rizvić ponovno osvojila Hollywood

Nije lako drugi put osvojiti prestižnu nagradu Hollywood Music in Media Awards (HMMA) za originalnu glazbu u svim vizualnim medijima diljem svijeta (film, TV, videoigre, reklame i najave). Mladoj je Labinjanki s londonskom adresom, Dini Rizvić, to pošlo za rukom već drugi put za redom.

Nakon što je prošle godine osvojila nagradu za novog skladatelja, odnosno skladatelja u usponu, ovaj je put nagrađena kao pjevačica, aranžerka i producentica pjesme Moment na stihove Alana Jonesa, a koju su zajednički uglazbili Sven Pavlović i Igor Milovčić. Atmosferična pjesma nagrađena je u kategoriji jazz (smooth/cool) glazbe, a može se poslušati na YouTubeu.

Izdavač je londonska etiketa Cliff End Records, koje je Dina osnivačica i suvlasnica, zajedno sa spomenutim Alanom Jonesom (pravnikom, piscem i skladateljem).

Na snimci uz Dinu za klavirom, sudjeluju bubnjar Borko Rupena, kontrabasist Ivan Džajić i gitarist Mate Picukarić. Za master je zaslužan Ollie Dow, a za mix Brian Vibberts.

Svi su zajedno zaslužni za osvajanje nagrade i čestitamo im od srca. Dodjela je uz veliku pompu na crvenom tepihu održana 17. kolovoza u legendarnom holivudskom noćnom klubu Avalon, otvorenom davne 1927. godine, poznatom po nastupu The Beatlesa.

Foto: HIMA

Contact

Tel: +385 1 4872 370
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh