23.10.2018

Članovima HDS-a besplatne ulaznice za 6. MAKK 2018.!

IMG_6193

Pred nama je šesto izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije MAKK koja će se 22. i 23. studenog održati u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti. Organizator konferencije, HDS ZAMP, s posebnim će ponosom ugostiti svjetski priznatog autora, producenta i glazbenog kreativca, Guyja Chambersa, uz Robbieja Williamsa, zaslužnog za pop himne kao što su „Angels“, „Rock DJ“, „Feel“, „Let me entertain you“, „Strong“ i niz drugih.

Ekskluzivno za publiku MAKK-a, Chambers će u Zagrebu približiti svoj autorski rad i suradnju s Williamsom i ostalim zvijezdama, otkriti neke tajne zanata i podijeliti svoja razmišljanja o budućnosti autora i autorstva, na offline i online terenu. Za sve koji vole Robbiejeve hitove, ovo je prilika koja se ne propušta!

U suradnji s Britanskom ambasadom, ovogodišnji MAKK ugostit će i Iana Mossa, direktora javnih poslova BPI-ja (British Phonographic Industry), institucije koja predvodi razvoj britanske glazbene industrije. Na svom makk-ovskom izlaganju, Moss će pričati o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti britanske glazbe, kulturnoj i ekonomskoj snazi njenog branda kao i perspektivi kreativaca u kontekstu izglasavanja nove EU Direktive o autorskom pravu.

Od bogatog sadržaja nadolazeće konferencije, izdvajamo panel diskusiju Gorana Milića koji će s međunarodnom postavom gostiju razgovarati o glazbi kao zrcalu duha vremena i trenutka. Osim što je jedan od frontmana Elementala, Luka Tralić Shot predvodit će i panel o hrvatskoj glazbenoj i gaming industriji za globalno tržište. Ostali sadržaji i kompletan program 6. MAKK-a bit će objavljeni na www.makk.hr

Drugi dan MAKK-a, 23. studenog, bit će prilika za pobliže upoznavanje s aktualnim autorskopravnim izazovima, u organizaciji Hrvatskog društva za autorsko pravo.

Organizator konferencije, HDS ZAMP, za svoje je članove osigurao besplatne ulaznice za nadolazeći MAKK! Potvrdu svog dolaska pošaljite mailom na press@hds.hr najkasnije do ponedjeljka, 19. studenog!

Let us entertain (and inform) you – vidimo se 22. i 23. studenog 2018. na 6. Međunarodnoj autorskoj kreativnoj konferenciji MAKK!

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh