28.11.2020

Četvrti međunarodni festival mikrotonalne glazbe miCROfest 2020 u Zagrebu

4. međunarodni festival mikrotonalne muzike

u subotu, 5.12.2020. u 14 sati

Društveni dom Prečko, Prečko 2a

 

Dragi prijetelji i kolege,

Usprkos Covid-Richter koktelu kojim ove godine još uvijek imamo priliku nazdravljati, posebno mi je zadovoljstvo pozvati Vas na četvrti međunarodni festival mikrotonalne glazbe miCROfest 2020 u Zagrebu!

Ovogodišnji jednodnevni program, uvelike reduciran poradi gore navedenih razloga ali zato ništa manje interesantan, razlikuje od svih dosadašnjih festivala – i to zbog vrlo specifične teme –

susret tibetanskih obrednih, europskih klasičnih i digitalnih instrumenata ! ! !

Mikrotonalna analiza i sinteza Tibetanskih akustičnih zdjelica, gudača i sintisajzera kao tema ovogodišnjih koncerata i predavanja, za glavni cilj ima upoznati kako stručnu tako i širu publiku sa nepreglednim mogućnostima mikrotonalne harmonije tibetanskih zdjelica i svih ostalih instrumenata iracionalnih alikvota!

Detaljan opis programa dostupan na linku:

http://www.zoranscekic.com/cama/microfest/microfest-2020/

Kao i na predhodna 3 miCROfesta 2016/17/18, i ove godine ulaz je besplatan ali na žalost zbog zadnje odluke Nacionalnog Stožera civilne zaštite o epidemiološkim mjerama broj posjetitelja je ograničen te je potrebno rezervirati mjesto na e-mail: cekate.marketing@gmail.com. Obavezno navesti na koju točku programa se rezervacija odnosi. Ako je rezervacija za više ljudi, navesti radi li se o paru (obitelj, partneri i sl.) ili o solo mjestu.

 

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh