05.10.2015

A finalisti ovogodišnjeg Karlovačko RockOffa su…..

Ovog petka, 9. listopada, u zagrebačkom klubu Katran, Karlovačko RockOff festival kulminirat će velikim finalom na kojem će nastupiti Ante Cash, Gretta, The Hunting Dogs, Barbari i Judette!

Pred nama je stilski raznolika i zanimljiva večer koju će začiniti radiofonični alter pop zagrebačke Grette, duhoviti verseovi Ante Casha, imotskog hip-hop prvaka, nesvakidašnja kombinacija elektronike i jazza The Hunting Dogsa te alternativni pristup Barbara i Judette predvođenih karizmatičnim ženskim autoricama i vokalisticama, Barbarom Munjas i Leom Radolfi. Stručni žiri kojeg su činili Hrvoje Horvat, Jadranka Ivaniš Yaya, Damir Martinović Mrle, Ivan Dečak i Srđan Sekulović Skansi nije imao nimalo lagan zadatak odabrati pet najboljih od ukupno 17 finalista, a još će im teže biti odabrati pobjednike festivala.

Uz glavnu nagradu Karlovačko RockOffa koja, između ostalog, uključuje i nastup na velikom koncertu Vatre u Domu sportova, 23. listopada, nagrade će dodijeliti i Hrvatska glazbena unija te Hrvatsko društvo skladatelja koje je i suorganizator festivala.

Hrvoje Horvat, umjetnički direktor Karlovačko RockOffa, već sad poziva preostalih 12 finalista da se prijave i dogodine, kao i sve ostale mlade bendove koji misle da imaju ponuditi nešto novo i artistički zanimljivo. No, prije toga na rasporedu je veliko finale na kojem ćemo doznati tko je nasljednik sinjskog benda M.O.R.T. koji su lani pobjedili na prvom izdanju festivala.

Vidimo se ovog petka, u zagrebačkom klubu Katran!

Kontakt

Tel: +385 1 4872 370
Fax: +385 1 4872 372
Berislavićeva 9, Zagreb
e-mail: info@hds.hr

Povratak na vrh